diumenge, 22 de maig del 2011

integració...

Sens dubte un bon pas endavant per a la recuperació d’un espai de gran importància a la ciutat de Barcelona com és Poblenou, tot i que, personalment crec que la ‘teoria’ està millor que la pràctica.

Evidentment el fet de dotar al barri de noves activitats relacionades amb l’àmbit econòmic, cultural, i lúdic, i a més afegir-hi l’ingredient de la vivenda social a tothom ens sembla el camí a seguir, però realment ha sigut així?

Segurament avui en dia no ho és, ja que com vam poder comprovar el dia de la visita, un dels principals temes com calibre cal donar-li un cert temps de marge per poder-la comprovarnda mb és la falta de vivenda és un punt a seguir estudiant, però també és cert que molts dels punts perseguits s’estan aconseguint amb els anys, i a una actuació d’aquest calibre cal donar-li un cert temps de marge per poder-la comprovar.

Em va semblar realment interessant el tema de la integració del patrimoni del barri, i la nova utilització d’alguns d’aquests elements, és per això que les meves imatges van dedicades a aquest tema. A la meva ciutat existeix una antiga fàbrica ceràmica, que, com podeu observar, també s’ha conservat, i els seus elements més característics, com són les xemeneies, s’han integrat dins el teixit de la ciutat. Una bona forma de recordar un passat encara molt present.