dilluns, 4 d’abril del 2011

Àrea Fòrum: 2004 - ?

Reconec que només he estat en aquesta zona de Barcelona comptades vegades. La primera d’elles va ser pel fòrum de les cultures, i després, per assistir a algun concert o acte concret.

Pel motiu de desconeixement, em va sorprende tota la infrastructura que hi ha montada sota l’àrea de lleure, i que només veiem sortir a la superfície a l’altra banda del moll, amb l’edifici de l’Ecoparc 3 i les seves instal·lacions.

Crec que és una molt bona aposta no allunyar de la ciutat aquest tipus d’infrastructures, ja que, pel que vam poder veure, està tot molt ben estudiat i controlat; a més de fer una funció d’educació i consciència sobre aquest tema tant important en la societat on ens trobem.

Pel que fa la zona del Fòrum, queda molt lluny de la imatge plena de gent i activitats que es van fer a l’inici; però crec que amb més temps es pot aconseguir (si ens hi esforcem) que la ciutat vagi adaptant-s’hi de mica en mica i se la vagi apropiant; per no convertir-ho en una àrea aïllada i sense cap interès.